• 2 jaar garantie
  Voor alle smartphones
 • Gratis verzending
  Voor alle bestellingen
 • Levering binnen 24 uur
  Voor 15:00 besteld
 • Niet goed? Geld terug
  14 dagen retourrecht

Waarom Chinese Smartphones?

 

Chinese smartphone

Er zijn verschillende voordelen om voor een Chinese smartphone te gaan. Hieronder hebben wij de voordelen van Chinese smartphones voor u op een rijtje gezet.

 

Prijs

Een van de belangrijkste redenen om voor Chinese smartphones te gaan is uiteraard de prijs. Ieder jaar worden smartphones, zoals iPhone en Samsung, uitgebracht met hogere snelheid aan RAM geheugen en processor, scherpere camera, hogere resolutie etc., maar daar tegevenover hangt een prijskaart aan dat bijna onbetaalbaar wordt voor de meeste consumenten. Deze kosten kunt u uiteraard verspreiden over een of twee jaar door een abonnement te nemen, maar het neemt niet weg dat u uiteindelijk veel meer geld aan kwijt bent dan nodig. Voor een kwalitatief goede Chinese smartphones betaalt u bij Lifetronix slechts 150-250 euro en voor de Chinese smartphones met high-end specificaties (vergelijkbaar met Samsung of iPhone) betaalt u rond de 300-450 euro.

 

Dual Sim

Alle Chinese smartphones hebben dual sim. Dit houdt in dat u twee simkaarten in het toestel kunt plaatsen. Het is dus niet langer nodig om twee toestellen te hebben voor privé en zakelijk.

 

Keuzemogelijkheden

Tot op heden is de keuze aan smartphones zeer beperkt geweest tot slechts een handvol merken. Bij Lifetronix bieden wij smartphones van verschillende prijsklasse, snelheid, opslag, batterijcapaciteit, beeldschermgrootte etc.