• 2 jaar garantie
  Voor alle smartphones
 • Gratis verzending
  Voor alle bestellingen
 • Levering binnen 24 uur
  Voor 15:00 besteld
 • Niet goed? Geld terug
  14 dagen retourrecht

Retour

Voor al onze producten heeft u 14 dagen retourrecht. Dit houdt in dat u de producten, zonder opgave van redenen, kunt terugsturen binnen die termijn. De termijn van de 14 dagen gaan in zodra u het product aan de deur heeft ontvangen. De verzendkosten bij retour zijn voor uw rekening als u niet tevreden bent met het product of per ongeluk een verkeerde toestel heeft besteld.

Om uw product retour te sturen, vragen wij u contact met ons op te nemen via livechat, email (info@lifetronix.nl) of telefonie (06-26475966) voor verdere instructies om het pakket terug te sturen. Zodra wij het product hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk terugstorten op uw rekening indien aan de retourvoorwaarden zijn voldaan.

 

Retourvoorwaarden

Tijdens de bedenkingstermijn dient u het product in beperkte mate uit te pakken of te testen voor zover dat nodig is om te beoordelen of het product aan uw wensen voldoet. Redelijkerwijs zullen wij beoordelen of het product aan de retourvoorwaarden voldoet. Wij zullen het aankoopbedrag volledig terugstorten onder de volgende voorwaarden:

- Het product bevat geen gebruikssporen of beschadiging

- Het product verkeert in goede staat in originele, onbeschadigde verpakking met alle toebehoren

- De beschermlaag van het toestel (indien aanwezig) is niet verwijderd

Mits het product niet aan de boven vermelde punten voldoet, kunnen wij slechts een gedeelte van het aankoop bedrag terugstorten. Dit omdat het product in waardevermindering is gebracht en vaak niet meer als nieuw verkocht kan worden. Ook kunnen wij in sommige gevallen het retourproduct geheel weigeren (extreme beschadigingen/gebruikssporen).

 

Ruilen

Ook kunt u ervoor kiezen om het product te ruilen voor een ander product. Als het aankoopbedrag hoger is dan uw huidige product, kunt u het resterende bedrag overmaken naar onze rekening NL20INGB0007208593 t.n.v. Lifetronix. Als het aankoopbedrag lager is uw huidige product, dan maken wij het verschil over naar uw rekening. Neem hiervoor contact met ons op via livechat, email (info@lifetronix.nl) of telefonie (06-26475966).

 

DOA

DOA (dead on arrival) houdt in dat het product bij levering defect is. Het komt zelden voor dat het product defect is of niet naar behoren functioneert bij levering. Als dat toch gebeurt, kunt u het kosteloos naar ons terugsturen. Wij vragen u dan wel om eerst contact met ons op te nemen voor verdere instructies via livechat, email (info@lifetronix.nl) of telefonie (06-26475966).

Retour

Voor al onze producten heeft u 14 dagen retourrecht. Dit houdt in dat u de producten, zonder opgave van redenen, kunt terugsturen binnen die termijn. De termijn van de 14 dagen gaan in zodra u het product aan de deur heeft ontvangen. De verzenkosten bij retour zijn voor uw rekening als u niet tevreden bent met het product of per ongeluk een verkeerde toestel heeft besteld.

Om uw product retour te sturen, vragen wij u contact met ons op te nemen via livechat, email (info@lifetronix.nl) of telefonie (06-26475966) voor verdere instructies om het pakket terug te sturen. Zodra wij het product hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk terugstorten op ur rekening indien aan de retourvoorwaarden zijn voldaan.

Voorwaarden

Tijdens het bedenkingstermijn dient u het product in beperkte mate uit te pakken of te testen voor zover dat nodig is om te beoordelen of het product aan uw wensen voldoet. Redelijkerwijs zullen wij  beoordelen of het product wel aan de retourvoorwaarden voldoetIndien het product niet aan de boven vermelde punten voldoet, kunnen wij slechts een gedeelte van het aankoop bedrag terugstorten. Dit omdat het product in waardevermindering is gebracht en vaak niet meer als nieuw verkocht kan worden. Ook kunnen wij in sommige gevallen het retourproduct geheel weigeren (extreme beschadigingen/gebruikssporen).

Ruilen

Ook kunt u ervoor kiezen om het product te ruilen voor een ander product. Als het aankoopbedrag hoger is dan uw huidige product, kunt het resterende bedrag overmaken naar onze rekening NL20INGB0007208593 t.n.v. Lifetronix. Als het aankoopbedrag lager is, dan maken wij het verschil over naar uw rekening. Neem hiervoor contact met ons op via livechat, email (info@lifetronix.nl) of telefonie (06-26475966).

DOA

DOA (dead on arrival) houdt in dat het product bij levering defect is. Het komt zelden voor dat het product defect is of niet naar behoren functioneert bij levering. Als dat toch gebeurt, kunt u het kosteloos naar ons terugsturen. Wij vragen u dan wel om eerst contact met ons op te nemen voor verdere instructies via livechat, email (info@lifetronix.nl) of telefonie (06-26475966).