• 2 jaar garantie
  Voor alle smartphones
 • Gratis verzending
  Voor alle bestellingen
 • Levering binnen 24 uur
  Voor 15:00 besteld
 • Niet goed? Geld terug
  14 dagen retourrecht

Over Lifetronix

 

Over ons

Lifetronix is een jong bedrijf opgericht in 2016. Wij zijn gespecialiseerd in electronische producten uit Azië, met name Chinese smartphones. Lifetronix levert Chinese smartphones direct uit Nederland binnen een werkdag. Zo hoeft u niet langer dan nodig te wachten op uw bestelling.

Tegenwoordig is het niet meer denkbaar om geen smartphone tot je bezit te hebben. Niet alleen om telefonisch bereikbaar te zijn, maar ook om je agenda te beheren, up to date zijn met je familie/vrienden via social media, foto’s maken etc. Oftewel een toestel voor het dagelijkse leven.

Ondanks de populariteit van de smartphones, is de keuze voor een smartphone tot op heden zeer beperkt geweest tot slechts een handvol merken in Nederland. Lifetronix biedt u een grotere keuzemogelijkheid aan smartphone merken. Merken zoals Xiaomi, Meizu, Lenovo en Asus zijn kwalitatief uitstekende smartphones voor zeer voordelige prijzen en die worden door Lifetronix direct uit Nederland geleverd!

 

Waarom Lifetronix?

Lifetronix is gevestigd in Nederland en heeft de meeste Chinese smartphones direct op voorraad. We streven ernaar om de producten binnen een werkdag te leveren mits de bestelling is geplaatst voor 15:00 uur. Wij zijn er dan ook op gericht om u de beste service te verlenen. Voor vragen omtrent levering, product informatie, garantie enzovoorts kunt u direct bij ons terecht in tegenstelling tot wanneer u via een buitenlandse kanaal zou bestellen.

De Chinese smartphones uit China hebben in meeste gevallen geen Google Play (Geblokkeerd in China) en Nederlandse taal wanneer u via een buitenlandse kanaal zou bestellen. Wanneer u bij Lifetronix bestelt, leveren wij u een smartphone dat is voorzien van Googleplay services en de Nederlandse taal (voor enkele toestellen is alleen Engels beschikbaar, maar dat wordt expliciet vermeld op de product pagina). Lifetronix heeft directe contacten met de leveranciers uit China. Wij hebben de leveranciers dan ook aangegeven om de smartphones gebruiksklaar te maken voor de Nederlandse markt.

De klant staat centraal bij Lifetronix. Wij streven ernaar om u de beste koopervaring te laten beleven. Bij ons krijgt u 2 jaar garantie op alle toestellen (6 maanden voor batterijen en accessoires) en wij streven ernaar om de toestellen in Nederland te repareren. Het kan echter weleens voorkomen dat het toestel naar China moet worden gestuurd voor herstel. In dat geval zorgen wij ervoor dat u een leentoestel van ons krijgt. Zo hoeft u niet langer zonder een smartphone te zitten.