• 2 jaar garantie
  Voor alle smartphones
 • Gratis verzending
  Voor alle bestellingen
 • Levering binnen 24 uur
  Voor 15:00 besteld
 • Niet goed? Geld terug
  14 dagen retourrecht

Bestellen bij Lifetronix of Chinese webshops?

 

Lifetronix logo

 

Bent u op zoek naar een nieuwe Chinese smartphone maar weet u nog niet waar u deze wilt bestellen? U kent Lifetronix, maar er zijn ook Chinese webshops waar u smartphones van kunt bestellen. Hieronder zullen wij de voordelen uiteenzetten van het bestellen bij Lifetronix ten opzichte van het bestellen bij bekende Chinese webshops!


Levertijd
Bij Lifetronix worden alle goederen direct uit voorraad geleverd. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 zijn geplaatst worden de volgende dag geleverd met PostNL. Indien u een Chinese smartphone bestelt bij Chinese webshops kunnen de levertijden wel zo’n drie weken bedragen.


Klantgerichtheid
Bij Lifetronix hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid. U kunt van ons dus de service verwachten waar u recht op heeft. We zijn makkelijk bereikbaar, geven u advies en denken graag met u mee. Bij Chinese webshops zijn zij niet altijd makkelijk te bereiken wegens communicatie- en tijdverschil.


Geen onverwachte kosten
Omdat wij onze goederen direct uit voorraad leveren, hoeft u zich geen zorgen te maken om bijkomende kosten zoals inklaringskosten en BTW-kosten. De prijs die u bij ons ziet is de werkelijk prijs die u uiteindelijk betaalt. Als u een Chinese smartphone of andere product laat importeren vanuit China dan kunnen daar nog eens kosten bovenop komen. Ten eerste dient u 21% BTW te betalen over de waarde van het pakket en de verzendkosten. Ten tweede betaalt u het postbedrijf een vergoeding voor het afhandelen van uw import, ook wel de inklaringskosten.


Geschikte software
Chinese smartphones zijn perfect bruikbaar in Nederland, mits er de juiste software op geïnstalleerd is. Al onze smartphones zijn gebruiksklaar voor de Nederlandse markt en bevatten de Nederlandse taal en Google Services (tenzij anders vermeld). Geïmporteerde smartphones van Chinese webshops bevatten vaak geen Nederlandse taal. Ook gebruiken zij vaak kwalitatief slechte software waar veel bloatware op staan. Bloatware zijn schadelijke derde partij applicaties die voorgeïnstalleerd zijn op uw toestel.


Soepelheid met retourneren
Bij Lifetronix doen we alles op een Nederlandse manier. U heeft bij ons recht op 14 dagen bedenktermijn. De artikelen kunt u zonder opgave van redenen retourneren mits deze aan de retourvoorwaarden voldoen. Bij defecten binnen één maand of defecten bij aankomst ruilen we het artikel voor u om. Chinese webshops zijn hier over het algemeen veel minder soepel in. Zij hebben het liefst niet dat u een product terugstuurt.


Gemak met garantie
We gaan ervan uit dat uw smartphone perfect functioneert naar behoren. Het kan echter voorkomen dat uw toestel, zoals elk ander apparatuur, na langdurige periode van gebruik defect raakt waarbij u een beroep wilt doen op de garantie. In dat geval verloopt de garantie geheel via ons. In meeste gevallen kunnen wij het toestel direct voor u in Nederland repareren. Het kan echter ook voorkomen dat het toestel bij de fabrikant in China gerepareerd moet worden. In dat geval sturen wij het toestel kosteloos voor u op. Wanneer u smartphones van Chinese webshops bestelt en beroep wilt doen op garantie, dan dient u de verzendkosten naar China zelf te betalen. Ten slotte, heeft u bij Lifetronix 2 jaar garantie op alle smartphones integenstelling tot Chinese webshops die een garantietermijn van 1 jaar hanteren.