• 2 jaar garantie
  Voor alle smartphones
 • Gratis verzending
  Voor alle bestellingen
 • Levering binnen 24 uur
  Voor 15:00 besteld
 • Niet goed? Geld terug
  14 dagen retourrecht

Levering

Voor al onze producten heeft u gratis verzending. De producten worden meestal de volgende werkdag bij u thuis geleverd mits u op werkdagen voor 15:00 uur bestelt. Vanuit onze kant doen we er alles aan om dat ook te realiseren. Om die levering snelheid en kwaliteit te waarborgen, worden de pakketten verzonden via PostNL.

Echter komt het weleens voor dat uw pakket door onvoorziene omstandigheden niet binnen 24 uur geleverd kan worden door PostNL. Wij vragen dan ook uw begrip voor het feit dat we in zulke gevallen afhankelijk zijn van onze bezorgpartner PostNL. Gezien de leveringsbetrouwbaarheid van 96% volgens de website van PostNL, kunt u er van uit gaan dat uw pakket binnen 24 uur wordt bezorgd.

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, krijgt u van ons de Track&Trace code toegestuurd via de mail om in te zien wanneer u het pakket kunt verwachten. In meeste gevallen worden de pakketten geleverd tussen 9:00-18:00 uur bij u aan de deur, maar het kan ook weleens voorkomen dat het pakket in de avond geleverd wordt.

Indien u niet thuis bent wanneer het pakket wordt geleverd, volgt er een tweede bezorgpoging. Na de tweede bezorgpoging krijgt u de mogelijkheid om het pakket bij een PostNL servicepunt op te halen bij u in de buurt. U krijgt hiervoor drie weken de tijd om het pakket op te halen.